brazilie

favorietje.nl

Braziliaans Portugees Leren-Braziliaans Portugees leren

††Bent u op zoek naar een cursus Braziliaans Portugees ? In Amsterdam kunt u Portugese les volgen die gegeven wordt door een Braziliaanse lerares Portugees. De cursussen Braziliaans Portugees worden in kleine groepen van maximaal 10 personen gedoceerd. Vanaf de start van de lessen wordt al voornamelijk Portugees gesproken om zo de taal snel te leren verstaan en spreken. De lesinhoud van de cursus wordt gevormd door luister-en spreekoefeningen en grammaticalessen. Daarnaast leert u de Braziliaanse cultuur, geschiedenis en geografie kennen. Zo maakt u op een leuke en interessante manier kennis met BraziliŽ en maakt u zich tegelijkertijd de taal eigen. Voor u het weet zingt u de tekst mee van een mooi Braziliaans lied!

www.leerportugees.nl/


-Braziliaanse cd-rom cursus

†Snel Braziliaans Portugees leren! De cursus \"Talk Now leer Braziliaans Portugees\" ontworpen voor mensen die snel de taal willen leren. Het is verslavend, erg leuk en maakt leren makkelijk. Je wilt de basisbeginselen van de Braziliaans Portugese taal met spoed onder de knie krijgen, maar hebt geen tijd om de taal vloeiend te leren spreken?

www.talendomein.nl/cdrom/8179.php


-Brazilie taalcursussen

†Erkende talenscholen in BraziliŽ (voor taalcursussen & taalreizen)††

www.languagecourse.net/talen-cursussen/?a=14607awey&page_language=nl


-Cursus Braziliaans

†Avenida Brasil is een dynamisch nieuw taleninstituut dat gespecialiseerd is in het doceren van Braziliaans-Portugees en is opgericht door twee ervaren braziliaanse docenten, die na hun taalstudie in Brazilie, gedurende 10 jaar hun sporen hebben verdiend bij de grote taleninstituten (o.a. bij Elseviers Talen en Talencentrum Den Haag) in Nederland en drie jaar geleden besloten de koppen bij elkaar te steken om hun ervaring en expertise te bundelen.

www.avenidabrasil.nl/


-Download gratis woordenboek

-Download gratis woordenboek

www.freelang.net/woordenboek/portugees.html


-Online woordenboek

-Online woordenboek

dictionaries.travlang.com/portuguese.html


-Portugees Cursus BraziliŽ

††Tijdens uw vakantie kunt u een intensieve taalcursus volgen die u meteen kunt toepassen in allerlei dagelijkse situaties zoals in het restaurant, cafť of de supermarkt. Daardoor zult u de taal veel sneller onder de knie krijgen. De didactische opbouw is gebaseerd op een beproefde Braziliaanse methode \"Fala Brasil\" waarin dagelijkse situaties aan bod komen. De methode bestaat uit een cursusboek en het werkboek Fala Brasil. Deze methode wordt in Brazilie toegepast voor het lesgeven aan o.a. buitenlanders die zich in BraziliŽ hebben gevestigd of willen vestigen. Het is mogelijk in kleine groepen les te volgen. †

www.portugeescursus.nl


-Portugees leren in Brazilie

-Portugees leren in Brazilie

www.learn-portuguese-brazil.com


-Portugese les voor NLD

†Vanaf deze plek verzorgen wij online-cursussen Portugees op drie niveaus: beginners, gevorderden en ervaren sprekers. In eerste instantie richten we ons op Nederlanders die in Portugal of in BraziliŽ wonen en een steuntje in de rug wensen bij het leren en verder uitdiepen van de taal. Maar ook in Nederland, of waar ook ter wereld, wonende liefhebbers van het Portugees zijn van harte welkom!†

www.portel.nl/


-PortuguÍs do Brasil

Taleninstituut gespecialiseerd in het Portugees van Brazilie

www.portuguesdobrasil.nl


-Sonia portuguese

-Sonia portuguese

www.sonia-portuguese.com/


-Taalreizen Bahia, Salvador

-Taalreizen Bahia, Salvador

www.basicalingua.com/brazil-study-contents.htm


-Taleninst. Instituto Latino

† INSTITUTO LATINO is sinds 15 jaar het vertrouwde adres in het centrum van Amsterdam voor uw taalcursus ITALIAANS, PORTUGEES, BRAZILIAANS PORTUGEES, SPAANS (ook van LATIJNS-AMERIKA), NEDERLANDS/DUTCH en ENGELS/ENGLISH (aan anderstaligen).

www.ilatino.nl
(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.