brazilie

favorietje.nl

Braziliaanse babes


-Adriana Lima

Het Braziliaanse supermodel Adriana Francesca Lima is een van de gezichten van het lingeriemerk Victoria\'s Secret. De 24-jarige schone groeide op in Salvador da Bahia. Op haar dertiende werd ze opgemerkt door een modellenbureau. Twee jaar later eindigde ze eerste in de Ford Supermodel of Brazil wedstrijd. In 1996 werd ze tweede in de Ford Supermodel of the World, waadoor haar internationale carriŤre meteen kon beginnen. Lima verhuisde naar New York en vond de tijd rijp om haar werkzaamheden bij Ford af te ronden en de overstap te maken naar concurrent Elite Model Management. Ze stond al verschillende keren op de cover van Vogue en Marie Claire. Ze liep defilťs voor Christian Lacroix en Valentino. Haar grote doorbraak kwam er met een reclamecampagne voor het lingeriemerk Vassarette. Wekenlang stond haar beeltenis te prijken op Times Square in New York. In 2000 werd ze een Guess? Girl waardoor ze in de voetsporen trad van topmodellen als Claudia Schiffer, Laetitia Casta en Eva Herzigova. Bij Victoria\'s Secret werkt ze samen met Heidi Klum en Gisele Bundchen. In 2003 had ze de eer om de Victoria\'s Secret Fashion Show te openen, de kers op de taart. Lima zet zich in voor de Braziliaanse straatkinderen. In Salvador de Bahia steunt ze financieel het weeshuis Caminhos da Luz, ze adviseert de directie in het beleid en voorziet de kinderen van kleren.†

nl.wikipedia.org/wiki/Adriana_Lima


-Alessandra ambrosio

Alessandra Ambrosio is geboren in Erexim (BraziliŽ) op 11 april 1981. Ze deed op 15-jarige leeftijd mee aan Elite\'s Look of the Year en dat leverde haar meteen een contract op. Kledingmerk Guess? zag als eerste het potentieel van Alessandra en maakte de jonge Braziliaanse het gezicht van zijn campagne. Ondertussen was Ambrosio te zien op de covers van de belangrijkste mode-tijdschriften. Ze loopt catwalks voor Laura Biagiotti, Christian Lacroix, Byblos, Fendi, Issey Miyake, Kenzo, Christian Dior, Nicole Miller en Oscar de la Renta. Alessandra sleepte ook een aantal erg lucratieve deals binnen: met Revlon Cosmetics, Gap, Calvin Klein Eyewear en Giorgio Armani.

www.alessandraambrosio.com.br/


-Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros werd op 29 mei 1982 in Itabira in BraziliŽ geboren. Ze groeide echter op in Rio de Janeiro. Daar werd ze op het strand van Ipanema ontdekt door de directeur van modellenbureau Elite. In 1998 won Ana \"Brazilian Elite Look of the Year\" en eindigde tweede bij de wedstrijd \"International Elite Look of the Year\". Het leverde haar een contract op bij Guess?-jeans. Daarna ging het erg snel voor Barros: ze werd gevraagd als gezicht voor Victoria\'s Secret, Chanel cosmetics en Jennifer Lopez\'s JLo fashion line. Barros is ook een favoriet op de catwalks bij Valentino en ze haalde de covers van Vogue, Marie Claire en Allure.

anabb.free.fr/


-Ana Paula Arosio

-Ana Paula Arosio

www.askmen.com/women/models/32_ana_paula_arosio.html


-Caroline Ribeiro

†Caroline Ribeiro Magalhaes was geboren 20 September..1980, in Belem do Para, het gebied Uit de Amazone van BraziliŽ. Hoewel de vakantie die zij met haar familie in BraziliŽ besteed onder haar grootste geheugen is, wilde Caroline (uitgesproken hymne-Ini) een modellencarriŤre nastreven.

www.imdb.com/name/nm0722825/


-HelŰ Pinheiro

-HelŰ Pinheiro

www.garotadeipanema.com.br/


-Isabeli Fontana

Isabeli Fontana is een van de vele succesvolle topmodellen uit BraziliŽ. Ze werd geboren op 4 juli 1983 in Curitiba. Op haar twaalfde vertelde ze haar moeder dat ze een model wil worden. Die wens ging een jaar later in vervulling als ze finalist wordt in de Elite Model Look Contest in Sao Paulo. Ze verkaste al snel naar Milaan. Op haar zestiende verscheen de Braziliaanse schone in de Victoria\'s Secret catalogus. Dat is opmerkelijk aangezien het bedrijf alleen werkt met modellen die 21 jaar of ouder zijn. Het succesverhaal van Isabeli gaat voort. Ze werkt met wereldberoemde merken als Valentino, Versace, Bebe en Ralph Lauren. Ze reist heen en weer tussen New York, Parijs en Milaan en verschijnt in bladen als Vogue, Marie Claire en Elle. In 2002 en 2003 maakt ze haar opwachting in Sports Illustrated swimsuit edition. Isabeli woont in New York samen met Alvaro Jacomossi, ook een model. Ze is inmiddels moeder geworden.

www.isabelifontana.com.br/


-Joana Prado

-Joana Prado

en.wikipedia.org/wiki/Joana_Prado


-Juliana Martins

-Juliana Martins

supermodels.nl/julianamartins


-Sabrina Sato

-Sabrina Sato

en.wikipedia.org/wiki/Sabrina_Sato


-Scheila Carvalho

-Scheila Carvalho

www.scheilacarvalho.com.br/


-Tania Oliveira

-Tania Oliveira

www.taniaoliveira.com.br/


-Tiazinha

Suzana_Alves

en.wikipedia.org/wiki/Suzana_Alves
(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.