brazilie

favorietje.nl

Samba BraziliŽ-Grupo Ordem e Progresso

-Grupo Ordem e Progresso

www.datingbrasil.nl


-Samba Agenda

-Samba Agenda

sambagenda.explosao.nl/sambagenda/


-Samba van Hong

-Samba van Hong

home-1.worldonline.nl/~hongsie/frame2.html


-Sambaband Batedeira

†Sambaband BatedeiraWelkom bij Batedeira, de meest swingende sambaband! Met onze opzwepende muziek is het gegarandeerd feest tijdens ieder evenement! Batedeira is een van de langstbestaande sambabands in Nederland. In 2014 bestaan we alweer 20 jaar! Bekijk op deze site de agenda, nieuwsberichten en de vele foto\'s en video\'s van optredens!

www.batedeira.nl/


-Sambacaxi Utrecht

†SambacaxŪ uit Utrecht laat al jaren op feesten, evenementen en festivals de Braziliaanse ritmes eruit knallen. Deze opzwepende muziek maken we met ongeveer 15 tot 20 personen. Op de percussie-instrumenten spelen we verschillende ritmes zoals samba, samba-reggea, timbalada en ciranda. Tijdens onze optredens van tien tot veertig minuten ontzien we je oren niet. Een oppepper voor je zintuigen!

www.sambacaxi.nl/


-Segura

††Segura! is een samba-band met als standplaats Maastricht. Eind jaren \'90 van de vorige eeuw ontstaan vanuit de carnavalstraditie in onze stad. Honderden trommelaars maakten in die tijd op het St.Amorsplein een oorverdovend geluid. Hieruit zijn een aantal samba-bands voortgekomen. Segura! bestaat sinds 1997 en is van een vriendenclub met 20 leden uitgegroeid tot ťťn van de bekendste en grootste samba-bands van Nederland. Segura! maakt gebruik van traditionele Braziliaanse slagwerkinstrumenten die zorgen voor een typische klank. Een klank die van ver af te horen is, bijna voelbaar is, uitnodigend is. We spelen diverse stijlen Braziliaanse percussie zoals, samba batucada, samba reggae, maracatu en funk. En toch zijn we herkenbaar met een eigen geluid; strak, met overgave, als een stoomtrein die op snelheid is en niet meer te stoppen. Menig toeschouwer ging gigantisch door \'t lint tijdens het luisteren naar ons gedrum, iets wat wij als band alleen maar aanmoedigen. Wij houden van spontaan publiek!

www.segura.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.