brazilie

favorietje.nl

Sport/Dansen Brazilie-Agogo Capoeira Tijdschrift

†Agogo-de gedrukte editie-werd voor het eerst uitgegeven op Pasen 1997. Het was de eerste en is momenteel de enige gedrukte magazine voor Capoeiristas wereldwijd. Dat is BraziliŽ inbegrepen. De onderwerpen die we bestrijken groeide in de loop der jaren met inbegrip van alle van de Braziliaanse cultuur en nieuws en kwesties op BraziliŽ.

www.agogo.nl


-BraSaZouk

†Dansen is hot! De vele dansprogrammaís op tv zijn het bewijs. Wil jij ook mooi kunnen dansen? En met veel plezier? Dat kan bij BraSaZouk, de gezelligste dansschool van Amsterdam en omstreken. BraSaZouk is dť dansschool voor Braziliaanse dansstijlen: LambaZouk, Axť, Sambaís, Forrů, niets is ons vreemd. Onze professionele docenten, die zelf gepassioneerde dansers zijn, leren je graag deze dansen. Naast de Braziliaanse dansen geven wij ook Kizomba, Reggaeton, Ballet en fitnesslessen zoals de populaire Gladiator-workouts. Meer informatie over onze dansstijlen. Zin om te dansen? Aarzel dan niet langer en kom eens langs voor een proefles. Je zult versteld staan van je danskwaliteiten, iedereen kan dansen!

www.brasazouk.com


-Braziliaans Dansen

-Braziliaans Dansen

www.braziliandances.com//in.php?ID=82


-Braziliaans voetbalelftal

Het Braziliaans voetbalelftal is een team van voetballers dat BraziliŽ vertegenwoordigt bij internationale wedstrijden. Het is het succesvolste voetbalelftal van Latijns-Amerika.

nl.wikipedia.org/wiki/Braziliaans_voetbalelftal


-Claudio Gomes Dance Page

-Claudio Gomes Dance Page

www.claudiogomes.com/home.htm


-Grilo Capoeira

-Grilo Capoeira

www.grilocapoeira.com/


-Grupo Ordem e Progresso

†Welkom bij Braziliaanse sambadansgroep Grupo Ordem e Progresso. Wij zijn een Braziliaanse dansgroep bestaande uit meerdere sambadanseressen 80% rasechte Brazilianen. Wij hebben diverse sambashows in ons programma zodat er voor elke gelegenheid een passends show te organiseren is. Onze hoofdshow is natuurlijk de Samba met mooie sambadanseressen met prachtige kostuums,( zie onze fotos) Indien een show een nog extra dimensie dient te krijgen kunnen Wij ook een Sambaband of Brassband voor U organiseren. Tevens kunnen wij onze show met capoeira uitbreiden.

www.datingbrasil.nl


-Jiu Jitsu

-Jiu Jitsu

www.gracieacademy.com/


-Salsa agenda Nederland

†Latinnet.nl is het nummer 1 platform voor Latin dansend Nederland, voor Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk, Tango en meer met de leukste Latin feesten, het laatste Latin nieuws, een overzicht van Salsa dansscholen en foto\'s van Salsa feesten. Met de Salsa Agenda voor Nederland vind je altijd het leukste dansfeest bij jou in de buurt.

www.latinnet.nl


-Samba School

†Escola de Samba Os Malandros Al sinds 1974 is Os Malandros een knaller op festivals, bedrijfsfeesten en evenementen. Uniek is de combinatie van band (bateria) en danseressen(pasistas). Met de opzwepende ritmes en de sensuele danseressen in schitterende kostuums waant u zich al snel in de tropische sfeer van het Braziliaanse carnaval.

www.osmalandros.nl/


-Sambaerobics Brazilian Moves

-Sambaerobics Brazilian Moves

www.sambaerobics.nl


-Tennis Brasil

-Tennis Brasil

www2.uol.com.br/tenisbrasil/


-Vliegeren

-Vliegeren

www.ventodepipa.com.br/


-WK voetbal Brazilie 2014

Wereldkampioenschap voetbal 2014 in BraziliŽ Het wereldkampioenschap voetbal in 2014 gaat plaatsvinden in Brazilie. Het wordt de 20e editie van het wk-voetbal. Via een uitgebreid kwalificatieproces en de automatische kwalificatie van het gastland BraziliŽ zullen er 32 landen overblijven voor het eindtoernooi. De gekwalificeerde landen worden eind 2014 verdeeld in 8 poules van vier teams. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan door naar de finalerondes, die volgens een knock-outsysteem zullen worden gespeeld.

www.wkvoetbal-brazilie.nl/
(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.